[AIZVĒRT]
Virsraksts:
Teksts:
Jūsu e-pasts:
   
   
     
 

 

 

 

 

 

VEF Kultūras pils bērnu vokālais ansamblis MOMO, sadarbojoties ar dzejnieci Leontīni Apšenieci un liepājnieku radošo grupu - komponistu Jāni Strazdu, ģitāristu Māri Kupču un solistu Andri Ērgli, no 12 skanīgām dziesmām, kuras apkopotas ciklā ar nosaukumu „Skaitļu pasaule”, izveidojis aizraujošu skatuves priekšnesumu – muzikālu izrādi bērniem „Burvju skaitļi”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Izrāde ieved skatītāju interesantā, brīnumu piepildītā ciparu un skaitļu pasaulē. Tā vairs nebūs sausā matemātika, kā to nereti mēdz dēvēt, tā iepazīstinās skatītāju ar Skaitļu Burvi un viņa ģimeni – lieliem un maziem Cipariņiem, ar Nulli un matemātikas zīmēm: „+” un „-” un citām zīmēm.
 
 
Skaitļu rindā ir pazuduši daži skaitļi, izrādes gaitā tos atrast palīdzēs Skaitļu pavēlnieks ar saviem palīgiem - mazajiem un lielajiem "cipariņiem".
 
 
Skaitļu Burvim un Cipariņiem, kas darbojas izrādē, sarežģītas situācijas atrisināt palīdzēs Burvju nūjiņa – pat atrast Skaitļu rindā pazudušos skaitļus!
 
 
Skaitļu Burvja lomā iejūtas pazīstamais dziedātājs Andris Ērglis vai arī ansambļa Momo dalībnieks Toms Ozols, Cipariņu, Skaitļu un matemātikas zīmju lomās - vokālā ansambļa „Momo” dalībnieki.