[AIZVĒRT]
Virsraksts:
Teksts:
Jūsu e-pasts:
   
   
     
 

MOMO vasaras nometne Engurē 2017!!!

Lūgums lejuplādēt, izdrukāt un aizpildīt zemāk pievienotos dokumetus!

 Informācija

Iesniegums 

Aptaujas lapa

Iekšējās kārtības un drošības noteikumi

Līgums ar vecākiem

______________________________________________________________________________________

2009. gada "MOMO" vasaras nometnes

    ATSKAŅAS 

 
Šogad „Momo” vasaras nometne, kurā piedalījās 13 dalībnieki, norisinājās Cēsīs, atpūtas bāzē „Pipariņi”.
 
Kā katru gadu, nometnē notika tādi pasākumi kā istabiņu prezentācijas, dzejoļu skaitīšana, sporta diena, kā arī frizūru un tetovējumu konkurss. Tāpat neizpalika arī bērnu iecienītā Popiela, kurā dzirdējām un redzējām, gan Dzeguzītes „Dulla diena”, ko izpildīja Tomi un Niklāvs, gan Rebekas un Robertas izpildīto dziesmu no izrādes „Pifs” repertuāra, gan Prāta Vētras „Bronzu”, ko izpildīja Elīza un Eisija, gan lielo meiteņu – Ilutas, Lauras un Annas – V. Lapčenoka un N. Bumbieres izpildīto „Ai dundur – dundur”.
 
 
 
Nodarbības nometnē šogad bija ļoti daudzveidīgas, jo ik pēc 2 dienām mainījās dziedāšanas skolotājas – Dagnija Kravale, Kristīne Tomiņa-Stafecka un Elīna Sēja. Dejošanu vadīja Elīze Tīkmane un par ārpus nodarbību aktivitātēm rūpējās Laila Milašēviča un Alise Putniņa.
 
Kā jaunums bija nakts trasīte, kas ietvēra sešus kontrolpunktus un pārbaudīja bērnu precizitāti, atjautību, veiklību un komandas sadarbību. Nometnes laikā ļoti daudz staigājām un garākais pārgājiens bija uz Cēsīm, kur apskatījām Cēsu pili, atpūtāmies un izskraidījāmies skaistajos Cēsu parkos, kā arī apmeklējām sen gaidīto veikalu.
 
Kā katru gadu, nometnes noslēgumā bija koncerts vecākiem, kurā gan dziedājām, gan dejojām, gan skaitījām dzejoļus, gan rādījām Popielas priekšnesumus. Pēc koncerta rīkojām pikniku, kur bērni varēja panašķoties, atvadīties no nometnes draugiem, kā arī izspēlēt Pēdējais pāris šķiras. Paldies Annai, Ilutai un Laurai, kas koncertā pieteica programmu un īsumā pastāstīja par nometnē piedzīvoto!
 
 
 
Mums ļoti paveicās ar laikapstākļiem – gandrīz visas 10 dienas spīdēja saulīte, kas ļāva peldēties Driškina ezerā, izbaudīt Ērgļu klinšu skaistumu, mētāt ar ūdeni pilnus balonus, slapināt kājas baseinā, spēlēt Pēdējais pāris šķiras un lielāko dienas daļu pavadīt ārā.
 
Lielu paldies jāsaka Lienītes vecākiem Inetai un Raimondam, kas ar mums kopā bija visu nometnes laiku, piedalījās pasākumos, tos fotografēja, kā arī bija ļoti izpalīdzīgi un atsaucīgi!
 
Nometnes skaistākos foto mirkļus varat aplūkot, uzklikšķinot šeit!
 
Uz tikšanos 2010. gada „Momo” vasaras nometnē!
 
 
 
Ar sveicieniem.
 
nometnes vadītāja Laila Milašēviča